Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Κλείνουν τα δημοτικά σχολεία 14 Ιουνίου 2013


Τρεις ημέρες μετά την επιστροφή των μαθητών από τις διακοπές  του Πάσχα σταματούν τα μαθήματα στα γυμνάσια και λύκεια, ενώ τα δημοτικά θα κλείσουν φέτος στις 14 Ιουνίου.
Μετά τη λήξη των μαθημάτων του διδακτικού έτους για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση την Τετάρτη 15 Μαΐου, οι μαθητές θα έχουν ολιγοήμερη ανάπαυλα, ενώ οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων του Γυμνασίου θα αρχίσουν την Τρίτη 21 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.
Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών όλων των τάξεων του Γυμνασίου θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Πέμπτη 20 Ιουνίου. Από 21 Μαΐου έως 14 Ιουνίου θα διεξαχθούν και οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α' και Β' τάξης των γενικών λυκείων, ενώ οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ' τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα αρχίσουν την Τρίτη 21 Μαΐου 2013 και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 14 Ιουνίου.
Οσο για την εξεταστέα ύλη των μαθημάτων θα ανακοινωθεί στους μαθητές πέντε εργάσιμες μέρες πριν τη λήξη των μαθημάτων, ενώ θα γίνει και ανάρτηση στον πίνακα ανακοινώσεων των σχολείων.

Share this

0 Comment to " Κλείνουν τα δημοτικά σχολεία 14 Ιουνίου 2013"

Δημοσίευση σχολίου