Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΛΥΓΚΟΣ" ΣΤΙΣ 2/4/2016Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2/4/2016 παρουσια πλήθους κόσμου(περί τα 170 άτομα μας τίμησαν)σε κενρικό ξενοδοχείο της πόλης μας(ΛΥΓΚΟΣ)η εκδήλωση του φροντιστηρίου μας για "τη διαχείριση του άγχους στην εξεταστική περίοδο" με εισηγήτρια την Ψυχολόγο Α.Π.Θ. κ.Μουρτζούκου Σοφία.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθυντής Σπουδών του Φροντιστηρίου μας κ.Σαββίδης Λάζαρος,ο οποίος αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στο ιστορικό ίδρυσης και στους στόχους του Φροντιστηρίου,κατέδειξε την αναγκαιότητα έμπρακτης στήριξης προς τους γονείς και τους μαθητές που βιώνουν(σε ξεχωριστό βαθμό ο καθένας)την αγχωτική πίεση των εξετάσεων.Το Φροντιστήριο "ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ",αρωγός στα 18 συναπτά έτη λειτουργίας του σ αυτήν τη δύσκολη και επίπονη προσπάθεια των μαθητών του διοργάνωσε την εκδήλωση αυτή για να δείξει ότι συμπορεύεται,είναι κοντά τους όχι μόνο "στα λόγια",αλλά και με πράξεις.
 Η εισηγήτρια της εκδήλωσης από την πλευρά της κατέδειξε πώς τα παιδιά θα μπορέσουν να διαχειριστούν όλη αυτήν την πίεση κατά την κατά την περίοδο της προετοιμασίας των εξετάσεων κάνοντα θετικές σκέψεις,ποιες τεχνικές χαλάρωσης μπορούν να αναπτύξουν,ώστε να περιορίσουν τυχόν ακραίες αρνητικές παρενέργειες του άγχους,ψυχικές και σωματικές,τι μπορούν να κάνουν οι γονείς για να βοηθήσουν αποτελεσματικά προς την κατεύθυνση αυτήν και τέλος πώς μπορούν τα παιδιά να οργανώσουν τη μελέτη τους σε συνάρτηση με την κατάλληλη διατροφή την περίοδο των εξετάσεων.
Η εισήγηση δεν ήταν μονότονη και κουραστική.Στη διάρκειά της ζητήθηκε και υπήρξε συμμετοχή του κοινού και όλοι στο τέλος δήλωσαν κατενθουσιασμένοι.Πολλοί μάλιστα ζήτησαν επιτακτικά τη διοργάνωση κι άλλων παρόμοιων εκδηλώσεων από το Φροντιστήριό μας στο μέλλον και ασφαλώς ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ γι αυτό.
 Η εκδήλωσή μας καλύφθηκε από τα τοπικά μέσα αλλά και από τον τηλεοπτικό σταθμό WEST που εκταταμένα πλάνα θα προβάλλει στα προσεχή δελτία ειδήσεών του!!!
 Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον Πανοσιολογιώτατο Πατέρα Επιφάνειο,το Δημοτικό Σύμβουλο κ.Πέτρο Σερίδη,το Διευθυντή του Γυμνασιου Κ.Κλεινών κ.Χατζηαθανασίου Στέργιο,το κ.Σωτήρη Βόσδου,ενώ τελευταίο μνημονεύουμε τον κ.Σαπαλίδη Σάβα,περιφερειακό Σύμβουλο και πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φλώρινας του οποίου η συμβολή στην κάλυψη της εκδήλωσης ήταν καταλυτική και τον ευχαριστούμε θερμά γι αυτό!!
  Δίνουμε ραντεβού σε ανάλογη εκδήλωση του Φροντιστηρίου μας στο μέλλον.Όλο το επιτελείο των καθηγητών μας εύχεται επιτυχία των μαθητών μας στις προσεχείς εξετάσεις!!!

Share this

0 Comment to "ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΛΥΓΚΟΣ" ΣΤΙΣ 2/4/2016"

Δημοσίευση σχολίου