Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Πανελλαδικές 2015: Kωδικoί για μηχανογραφικό

Την επόμενη εβδομάδα, ενδεχομένως  τη Δευτέρα 15 Ιουνίου, θα σταλεί εγκύκλιος στα σχολεία με την οποία θα ενημερώνονται οι υποψήφιοι για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν για την απόκτηση κωδικού ο οποίος είναι απαραίτητος για την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.
Ήδη ετοιμάζεται η σχετική εγκύκλιος, όπως μας ενημέρωσαν στελέχη του Υπουργείου Παιδείας, ενώ το ηλεκτρονικό σύστημα για την υποβολή των μηχανογραφικών ,σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του news.gr, αναμένεται να ανοίξει τα μεσάνυχτα της Κυριακής προς Δευτέρα 15 Ιουνίου.  Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα η καταληκτική ημερομηνία
κατάθεσης των μηχανογραφικών υπάρχουν όμως εκτιμήσεις ότι το σύστημα θα μείνει ανοιχτό μέχρι και τις 10 Ιουλίου.
Τα προηγούμενα δύο έτη οι καταληκτικές ημερομηνίες ήταν η 12η Ιουλίου για το 2013 και η 14η Ιουλίου για το 2014.
Όπως έχουμε γράψει  όλοι οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων  ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, θα προσέλθουν στο Λύκειο στο οποίο υπέβαλαν την Αίτηση-Δήλωση του Φεβρουαρίου, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), για να τον χρησιμοποιήσουν κατά την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Οι υποψήφιοι με το 10%

Οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων (χωρίς νέα εξέταση) θα μπορούν να αποκτούν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) σε όποιο Λύκειο τους εξυπηρετεί.

23-24 Ιουνίου αναμένεται η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Όσον αφορά την ανακοίνωση των βαθμολογιών οι πιθανές  ημέρες είναι η Τρίτη 23 Ιουνίου ή η Τετάρτη 24 Ιουνίου. Σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας μέχρι τις 19 Ιουνίου θα πρέπει να ολοκληρωθεί η βαθμολόγηση των γραπτών των φετινών πανελληνίων.

Share this

0 Comment to "Πανελλαδικές 2015: Kωδικoί για μηχανογραφικό"

Δημοσίευση σχολίου