Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Επιτυχημένη η 1η φετινή εκδήλωση του "ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ"

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η φετινή εκδήλωση 5χ5, που διοργάνωσε το "ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ" φροντιστήριο στις εγκαταστάσεις του "Balladoro" .Μαθητές και καθηγητές επέδειξαν σε ένα άκρως αθλητικό πνεύμα, τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες και όλοι μαζί διασκεδάσαμε και περάσαμε υπέροχα! Το δικό της "παλμό" έδωσε και η "κερκίδα" παλιών και νέων μαθητών μας που πλαισίωσαν την εκδήλωση και την "έζησαν" με τον δικό τους τρόπο.  Ο υπεύθυνος του φροντιστηρίου, Κ.Σαββίδης Λάζαρος που εκτέλεσε χρέη διαιτησίας,έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αθλητικό πνεύμα όσων αγωνίστηκαν και τους απέδωσε "τα εύσημα".
  Το "ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ", μεριμνώντας για την ψυχοσωματική ευεξία των μαθητών του ,θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στα παιδιά με περαιτέρω εκδηλώσεις στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς!!!

  Υ.Γ.Για την ιστορία,το παιχνίδι έληξε με σκορ 9-8 υπέρ της ομάδας των "πρασίνων",αρχηγός της οποίας ήταν ο μαθηματικός του φροντιστηρίου μας,ο οποίος σκόραρε στο τελευταίο λεπτό κι έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.Η ομάδα των "πορτοκαλί",της οποίας αρχηγός ήταν ο φυσικός του φροντιστηρίου μας,αγωνίστηκε με πάθος,έκανε την μεγάλη ανατροπή απο 6-2 σε 6-7,αλλά δεν τα κατάφερε.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!!!

Share this

0 Comment to "Επιτυχημένη η 1η φετινή εκδήλωση του "ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥ""

Δημοσίευση σχολίου