Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ(2016-2017)

Το Φροντιστήριο ‘’ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ» συμπληρώνει φέτος 18 συναπτά έτη εύρυθμης λειτουργίας(1998-2016).
.Είναι ΓΕΝΙΚΟ Φροντιστήριο αριθμώντας ένα επιτελείο οκτώ(8) έμπειρων και καταξιωμένων, στο φροντιστηριακό χώρο, καθηγητών με τις πιο πλούσιες σημειώσεις.
  Στόχος μας είναι η αδιάλειπτη φροντίδα για την μαθησιακή  προόοδο και τη διάπλαση της προσωπικότητας  του μαθητή και για την υλοποίηση του στόχου αυτού  εργάζονται αδιάλειπτα όλοι οι συνάδελφοι υπό την καθοδήγηση του κ.Σαββίδη Λάζαρου,Διευθυντή Σπουδών με εικοσιπεντάχρονη διαδρομή στο χώρο.Στα πλαίσια αυτά  διενεργούνται εβδομαδιαία τεστ,γραφονται εκθέσεις και άλλα συναφή γλωσσικά κείμενα,δίνονται ασκήσεις για εργασία του  μαθητή τόσο στο φροντιστήριο όσο και στο σπίτι,ενώ σε ετήσια βάση έχει θεσμοθετηθεί η διενέργεια εκπαιδευτικής ημερίδας με τη συμμετοχή καταξιωμένων επιστημόνων.
    Στο “ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ», αφουγκραζόμενοι τη δύσκολη οικονομικη συγκυρία για όλα τα νοικοκυριά,προχωρούμε από φέτος σε δραστικές μειώσεις διδάκτρων συνδυάζοντας έτσι την ποιότητα σπουδών με άκρως ελκυστικές και προσιτές τιμές.Έτσι λοιπόν,πέρα από δραστικές μειώσεις που αγγίζουν το 50 % στα παιδιά τριτεκνων και πολυτέκνων,ελκυστικά πακέτα προκύπτουν για όσους μαθητές κάνουν την εγγραφή τους τον Ιουνιο η φέρουν να έγγράψουν κάποιον φίλο τους.

   Στο «ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ»διδάσκονται όλα τα μαθήματα των θεωρητικών και θετικών επιστημών Γυμνασίου και Λυκειου σε ολιγομελή-ομοιογενή τμήματα(3-6 ατόμων).
  ΥΓ. Συνεχίζεται και φέτος η δωρεάν συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου στους μαθητές του φροντιστηρίου μας...Οι εγγραφές άρχισαν..

Share this

0 Comment to "ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΜΑΣ(2016-2017)"

Δημοσίευση σχολίου